ΣΟΚ:Μαχαίρωσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο. « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ:Μαχαίρωσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:40 π.μ.  |  Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Μαχαίρωσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο στις Φυλακές - Το συμβόλαιο θανάτου και οι €30.000 για το δεξί χέρι του Στεφανάκου

Ένας γνωστός Αλβανός εκτελεστής - μαχαιροβγάλτης και δύο ομοεθνείς του εξετάζονται -σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr- ως πιο πιθανοί δράστες της επίθεσης με μαχαίρι, που δέχθηκε ο Γιάννης Σκαφτούρος στις Φυλακές, λίγο μετά την επιστροφή του από νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για πρόβλημα υγείας του.
Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα της σημερινής επίθεσης είχε παραγγείλει στους δράστες κατά το παρελθόν συμβόλαιο θανάτου εις βάρος άλλου Βαρώνου μαφιόζικης οργάνωσης, έναντι τριάντα χιλιάδων ευρώ. Παρά το ότι η απόπειρα έγινε μέσα στη φυλακή πριν από μερικά χρόνια, αλλά και τα βαριά τραύματά του, ο τότε "στόχος" διέφυγε τον κίνδυνο και αποφυλακίστηκε λίγο μετά. Για εκείνο το συμβόλαιο θανάτου φαίνεται ότι ο Αλβανός εκτελεστής απατούσε να λάβει ακέραιο το ποσό ή τουλάχιστον μέρος αυτού, μόνο που οι εντολοδόχοι το αρνήθηκαν. Πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι το αντίτιμο της διαφωνίας φαίνεται πως πληρώθηκε σήμερα με τη νέα επίθεση .

Πηγή: bloko.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...