Εγκρίθηκαν οι εργασίες αναμόρφωσης του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Εγκρίθηκαν οι εργασίες αναμόρφωσης του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου

Κατηγορία Εργασία στις   1:00 μ.μ.  |  Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Εγκρίθηκαν οι εργασίες αναμόρφωσης του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου

Με σχετική απόφαση, αρ. πρωτ.Α4α/Γ.Π.οικ.7909/29-1-2018 (ΑΔΑ:ΩΥΕ0465ΦΥΟ-Ξ68),του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης του έργου «Αναδιαμόρφωση τμημάτων κτιρίων Α΄, Β΄ και Γ΄ του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου» προϋπολογιστικής δαπάνης 1.500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, μέσω της 6ης ΥΠΕ με το αρ. πρωτ.4567/31-1-2018, εστάλη προς το Υπουργείο το επικαιροποιημένο Τεχνικό Δελτίο Έργου που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία, ώστε η Δ/νση Οικονομικών να μεριμνήσει για την φύλαξη του εν λόγω έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018.

Το έργο περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Κτίριο Α΄: στέγαση του ΕΟΠΥΥ.

Κτίριο Α΄: 1Ος όροφος, στέγαση Δ.Ι.ΕΚ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.

Κτίριο Β΄: στέγαση του Ξενώνα του «Ψυχαργώς» – Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, που φιλοξενεί άτομα με ψυχικές διαταραχές στο πλαίσιο

αποσυλοποίησης.

Κτίριο Γ΄: χώρος στέγασης του ΕΚΑΒ

«Η ένταξη χρηματοδότησης πλέον του έργου και η δημοπράτησή του μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2018, είναι θέμα χρόνου και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως (πολιτική ηγεσία, διοικητική υπηρεσία, τεχνική υπηρεσία, 6η ΥΠΕ) που συνέβαλαν με συντονισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, στην  ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ένταξη χρηματοδότησης» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Πηγή: Sinidisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html