Θεϊκό Μπισκοτογλυκό σαν Τούρτα, ακόμη και για αρχάριους! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Θεϊκό Μπισκοτογλυκό σαν Τούρτα, ακόμη και για αρχάριους!

Κατηγορία Συνταγές στις   1:45 μ.μ.  |  Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκό Μπισκοτογλυκό σαν Τούρτα, ακόμη και για αρχάριους!

Δοκιμάστε αυτή τη Συνταγή και θα μας θυμηθείτε..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΌ που ΕΤΡΕΜΑΝ ξεκίνησε από την ΚΡΗΤΗ: ΧΑΟΣ στο ΡΕΘΥΜΝΟ

Υλικά

1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ σπασμένα στα 2-4

4 φλ. τσ. γάλα

250 γρ. μαργαρίνη

8 κουταλιές σούπας ζάχαρη

6 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ

60 γρ. κουβερτούρα

1 κουτί Morfat creamy φυτική σαντιγύ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Νιφάδες κουβερτούρας , τριμμένα μπισκότα και τριμμένους ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα




Εκτέλεση



Τοποθετούμε τα σπασμένα μπισκότα σε παραλληλόγραμμο σκεύος ή ταψάκι ή πυρέξ (23×33) και το αφήνουμε κατά μέρος . Τοποθετούμε το γάλα σε μια κατσαρόλα , σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το κορν φλάουρ , ανακατεύοντας διαρκώς με σύρμα ώστε να διαλυθεί πριν προλάβει να ζεσταθεί πολύ το γάλα και σβωλιάσει . Συνεχίζοντας το ανακάτεμα , προσθέτουμε σταδιακά , τη μαργαρίνη , τη ζάχαρη και την κουβερτούρα . Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να δούμε ότι η κρέμα γίνεται λεία , βελούδινη και πηχτή .
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ …ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ……ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

Εν ανάγκη στο τέλος για να πήξει η κρέμα δυναμώνουμε για πολύ λίγο τη φωτιά και δεν αφήνουμε να πάρει πάνω από δυο βράσεις . Αποσύρουμε από την εστία και αδειάζουμε αμέσως το περιεχόμενο της κατσαρόλας πάνω στα σπασμένα μπισκότα . Περιμένουμε να κρυώσει! Χτυπάμε τότε στο μίξερ χειρός τη Morfat μέχρι να αφρατέψει για 5 λεπτά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο με σταθερή ροή μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη , βελούδινη λευκή κρέμα . Αδειάζουμε την κρέμα στο σκεύος , πάνω από τα μπισκότα με τη σοκολατένια κρέμα και την απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα. Γαρνίρουμε με νιφάδες σοκολάτας , τριμμένα μπισκότα , τριμμένους ξηρούς καρπούς και τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να παγώσει καλά! Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε .



Καλή επιτυχία!




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html