7 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στη θάλασσα! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

7 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στη θάλασσα!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   1:00 μ.μ.  |  Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

7 πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στη θάλασσα!
Είσαι λίγο ξεχασιάρα και πας στην παραλία με τα μισά;

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Την πετσέτα σου καλέ!

Μη σου πω και δυο πετσέτες. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρεις ξαπλώστρα, οπότε τη μία θα την έχεις για να σκουπίζεσαι και την άλλη για να κάθεσαι.Πρόχειρο φόρεμα ή σορτσάκι/μπλούζα για μετά το μπάνιο. Α και εσώρουχα σε περίπτωση που το μαγιό σου δεν έχει στεγνώσει μέχρι να φύγεις, ή δεύτερο μαγιό. Διαλέγεις και παίρνεις.

Τα γυαλιά σου. Πως να σταθείς στην παραλία χωρίς γυαλιά; Με τόσο ήλιο νομίζω χρειάζεσαι 3-4 ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο.Την προστασία σου απέναντι στις ύπουλες ακτίνες του ήλιου - με όσο πιο υψηλό δείκτη προστασίας γίνεται, παρακαλώ!

Καπέλο και παπούτσια για μετά το μπάνιο, όλη μέρα με τις σαγιονάρες θα κυκλοφορείς; Αφού μετά το μπάνιο θα πας για φαγητό και καφέ και ποτό και βόλτες και δεν-ξέρω-εγώ-τι-άλλο, εφοδιάσου ώστε να μη γυρνάς σπίτι.Ένα βιβλίο. Μπορεί να μην προλαβαίνεις να διαβάζεις σελίδα τις υπόλοιπες μέρες, αλλά η παραλία και η θάλασσα θα σε χαλαρώσουν και θα το ρίξεις στο διάβασμα. Α μην ξεχάσεις και τα περιοδικά σου.

Σας άρεσε; Πατήστε...