ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΕΣΕΡΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΕΣΕΡΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

Κατηγορία Αγρίνιο στις   9:09 π.μ.  |  Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018


Το γύρω της Ελλάδος είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι ‘έσερνε σκύλο από τον κοτσαδόρο ένα άνδρας με το όχημα του στο Αγρίνιο. Μια παρόμοια κτηνωδία σημειώθηκε και χθες το απόγευμα όπου σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr, οδηγός αγροτικού είχε δέσει ένα πρόβατο και το έσερνε σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στο θέαμα δεν έμειναν ασυγκίνητοι οι Αγρινιώτες που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας και μετέπειτα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ασυνείδητου και την επιβολή φυσικά προστίμου. Παράλληλα από το γραφείο τύπου της αστυνομία είχε εκδοθεί ανακοίνωση στα πλαίσια της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών γνωρίζοντας προς τους πολίτες ότι :
Ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός αλλά και η αναίτια θανάτωση ζώου είναι πράξεις άδικες που διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τους Νόμους 4039/2012 και 1197/1981 όπως ισχύουν σήμερα.Κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται κάποια από τις παραπάνω πράξεις έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της αρμόδιας Νομαρχίας, καθώς επίσης και στη οικεία Εισαγγελία.

agriniosite
Σας άρεσε; Πατήστε...