ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 68ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΣΣΑ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ 68ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΣΣΑ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   9:41 μ.μ.  |  Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Τρόμος για 68χρονη Μεσολογγίτισσα – Στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου στο πόδι!

Με τραύματα στο  πόδι μετά από επίθεση σκύλου μεταφέρθηκε στο   Νοσοκομείο Μεσολογγίου 68χρονη  χθες το βραδυ. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 68χρονη ενώ περπατούσε  με τον σύζυγό της δέχτηκε επίθεση σκύλου, το οποίο με μαρτυρίες πρόκειται για  αδέσποτο.Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την περιοχή και βρισκόταν στο Μεσολόγγι για διακοπές και  τραυματίστηκε από τα δόντια του σκύλου στο πόδι με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ. 


Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στα Επείγοντα του  Νοσοκομείου, όμως η ίδια θέλησε να μεταβεί και σε Νοσοκομείο των Αθηνών.


Οπως ανέφεραν πολίτες στο agriniosite.gr το κακό με τα αδέσποτα στην συγκεκριμένη περιοχή έχει παραγίνει. αφού αποτελούν τον τρόμο κάθε διερχόμενου και καλούν το δήμο Μεσολογγίου να επιδείξει καλύτερη πολιτική στο θέμα των αδεσπότων!
Σας άρεσε; Πατήστε...