Νέο διαζύγιο- βόμβα: «Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά! Δεν κάνει για μητέρα!» « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Νέο διαζύγιο- βόμβα: «Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά! Δεν κάνει για μητέρα!»

Κατηγορία Lifestyle στις   7:40 π.μ.  |  Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειρά Las Vegas, η οποία κράτησε από το 2003 μέχρι το 2008 και λίγο πριν τελειώσει αποφάσισαν να παντρευτούν.

Σήμερα ο η  Jay Mohr που αγάπησες από το Jerry Maguire και το Ghost Whisperer και η Nikki Cox χωρίζουν και η αιτία διαζυγίου είναι βαριά!

Πριν από μερικούς μήνες ο ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, την οποία απέσυρε μέσα σε 6 ημέρες, όμως τώρα φαίνεται πως ο χωρισμός έχει δρομολογηθεί. Το ΤΜΖ αποκαλύπτει πως μίλησε με πηγή από το στενό περιβάλλον του Jay Mohr η οποία αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός θέλει να χωρίσει επειδή η σύζυγος του είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και αυτό δεν την κάνει άξια για μητέρα. Φυσικά, πάντα σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ίδιος σκοπεύει να δώσει μάχη για την κηδεμονία του γιου τους.

Μάλιστα στα χαρτιά που κατέθεσε στο δικαστήριο ο Jay Mohr ισχυρίζεται πως η Nikki Cox έδωσε στο παρελθόν διπλή δόση αντιβίωσης στον γιο τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί και να κάνει εμετό όλο το βράδυ. Αυτό το διαζύγιο θα μας απασχολήσει πολύ και δεν νομίζουμε ότι οι αποκαλύψεις τελειώνουν εδώ!


marymary.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...