Πήγε στην κηδεία του γιου της κι επιστρέφοντας είδε το σπίτι της γεμάτο…! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Πήγε στην κηδεία του γιου της κι επιστρέφοντας είδε το σπίτι της γεμάτο…!

Κατηγορία Περίεργα στις   1:40 μ.μ.  |  Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018


Ένα ακόμα περιστατικό διάρρηξης με θύμα μία 90χρονη ηλικιωμένη που κατοικεί στο Κάστρο, καλείται να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Χίου.
Η άτυχη 90χρονη, σύμφωνα με τους γείτονες, απουσίαζε στην Αθήνα για λίγες ημέρες προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του γιου της. Επιστρέφοντας στη Χίο το πρωί της Τρίτης αντίκρισε την είσοδο του σπιτιού της ανοιχτή και μέσα σε αυτό, σύμφωνα με τους ίδιους, να υπάρχουν μετανάστες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία της μετέτρεψαν το σπίτι σε… ξενοδοχείο.


«Τα κρεβάτια ήταν χρησιμοποιημένα και τα συρτάρια της κουζίνας ήταν όλα ανοιχτά. Όταν η 90χρονη κάλεσε σε βοήθεια αμέσως οι μετανάστες τράπηκαν σε φυγή. Όταν ήρθε η Αστυνομία οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν. Μέσα σε λίγη ώρα διαπιστώθηκε ότι εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι είχε παραβιαστεί και διπλανό οίκημα το οποίο για χρόνια παραμένει κλειστό», δήλωσαν στον «π» αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.


Από την πλευρά της πάντως η Αστυνομία δηλώνει επιφυλακτική λέγοντας ότι πιθανόν να πρόκειται για μία απλή διάρρηξη ενώ δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης. «Οι Αστυνομικοί έψαξαν ακόμα και στις στέγες των σπιτιών χωρίς να διαπιστώσουν κάτι», δήλωσε Αστυνομικό Στέλεχος στον «π».

politischios.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...