ΣΟΚ: Γυναίκα μιλούσε με την Παναγία μέχρι που αποδείχτηκε ότι είχε… « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ: Γυναίκα μιλούσε με την Παναγία μέχρι που αποδείχτηκε ότι είχε…

Κατηγορία Περίεργα στις   1:00 μ.μ.  |  Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018


Ποια η σοκαριστική ιστορία μιας 60χρονης γυναίκας, που «μιλούσε» με την Παναγία;

Μια 60χρονη Ισπανίδα έγινε ξαφνικά ένθερμη πιστή σε βαθμό που πίστευε ότι μιλούσε με την Παναγία.

Στην πορεία, οι γιατροί βρήκαν ότι η γυναίκα είχε αναπτύξει επιθετικούς καρκινικούς όγκους στον εγκέφαλό της και απέδωσαν σε αυτούς τα συμπτώματά της.

Η γυναίκα δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενη, αλλά σε διάστημα δυο μηνών φίλοι και συγγενείς διαπίστωσαν μια θεαματική αλλαγή στην προσωπικότητά της.

Απομονώθηκε κοινωνικά, άρχισε να διαβάζει μανιωδώς τη Βίβλο και τελικά είχε μυστικιστικές εμπειρίες. Όπως έλεγε, μπορούσε να δει, να ακούσει και να συνομιλήσει με την Παρθένο Μαρία.

Όταν οι γιατροί εξέτασαν τον εγκέφαλό της με μαγνητική τομογραφία και πήραν δείγματα εγκεφαλικού ιστού για βιοψία, διαπίστωσαν ότι έπασχε από πολύμορφο γλοιοβλάστωμα, μια άκρως επιθετική μορφή καρκίνου.

Οι όγκοι ήσαν πολύ μεγάλοι για να αφαιρεθούν χειρουργικά, έτσι η γυναίκα υποβλήθηκε μόνο σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Παράλληλα οι γιατροί τής χορήγησαν αντιψυχωσικά φάρμακα, επειδή μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να δράσουν θετικά στο γλοιοβλάστωμα.

Στη διάρκεια της παραπάνω θεραπείας διάρκειας πέντε εβδομάδων, τα θρησκευτικά οράματα της ασθενούς εξαφανίσθηκαν τελείως.

Η γυναίκα τελικά πέθανε οκτώ μήνες μετά τη διάγνωση του καρκίνου της και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μούρθια, με επικεφαλής τον δρα Αλμπέρτο Καρμόνα-Μπαγιόνας, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «Neurocase».

Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι πόσο συχνά οι άνθρωποι βιώνουν τέτοιες μυστικιστικές εμπειρίες και οράματα εξαιτίας εγκεφαλικών όγκων. Μια προηγούμενη μελέτη εκτίμησε ότι τουλάχιστον ένας στους τέσσερις όγκους του εγκεφάλου (22%) σχετίζεται με τέτοιου είδους ψυχωσικά συμπτώματα.

Πηγή: fimes.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...