Υπομονή στο δρόμο προς Λευκάδα…. « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Έτσι ήταν στην Πραγματικότητα ο Χριστός: Ανακαλύφθηκε «πορτραίτο» Του σε ερειπωμένη Εκκλησία

Μια απεικόνιση του προσώπου του Ιησού Χριστού, η οποία χρονολογείται τουλάχιστον 1500 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε στα ερείπια βυζαντινού ναο...

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Υπομονή στο δρόμο προς Λευκάδα….

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   8:00 π.μ.  |  Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018Ταλαιπωρία ανέμενε σήμερα πολλούς οδηγούς και ταξιδιώτες που κατευθύνονταν προς Λευκάδα καθώς κατά τις πρωινές κυρίως ώρες σημειώθηκαν μποτιλιαρίσματα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού κοντά στο νησί.
Αίτια υπήρξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση και την αναμονή στη γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.
Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Στο εν λόγω σημείο λοιπόν διεξάγεται εκ περιτροπής κυκλοφορία που ρυθμίζεται με σηματοδότη.
Σήμερα ωστόσο, πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου, προς Λευκάδα κινήθηκε μεγάλος όγκος εκδρομέων με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, να σημειωθούν ουρές, ακόμη και χιλιομέτρων, μετά τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και κατά συνέπεια θα απαιτηθεί και άλλες ημέρες με μεγάλη κίνηση οι οδηγοί να διαθέτουν τη δέουσα υπομονή.
agrinionews

Σας άρεσε; Πατήστε...