Παραμένει το πρόβλημα του δρόμου κοντά στο Μπαμπαλιό - Έχουν περάσει οχτώ μήνες χωρίς να ρίξουν πίσσα - Η βροχή δημιούργησε νέα καθίζηση (φωτο) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Παραμένει το πρόβλημα του δρόμου κοντά στο Μπαμπαλιό - Έχουν περάσει οχτώ μήνες χωρίς να ρίξουν πίσσα - Η βροχή δημιούργησε νέα καθίζηση (φωτο)

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   2:00 π.μ.  |  Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018


Η καθίζηση εδάφους που είχε προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στο 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου - Εμπεσού που οδηγεί στον ορεινό Βάλτο δυστυχώς παραμένει. Μετά από οχτώ μήνες και ο δρόμος παραμένει χωρίς πίσσα με αποτέλεσμα τον κίνδυνο κάποιού ατυχήματος.. Οι βροχές των τελευταίων ημερών έχουν γεμίσει με λακκούβες και συγχρόνως καθίζηση του δρόμου μισό μέτρο ενώ πλέον δε υπάρχουν πουθενά πινακίδες για επισήμανση του κινδύνου..

Το εν λόγω σημείο, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό Μπαμπαλιό. Πρόκειται για μείζον θέμα για τον Βάλτο και για μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών και των κατοίκων που εδώ και οχτώ μήνες οδηγούν σε χωματόδρομο στην Επαρχιακή Οδού Αγρινίου - Εμπεσού.

Φωτογραφίες σήμερα:Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο πριν από ένα μήνα..trianteikanews
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html