Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – «Κύμα» συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – «Κύμα» συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   12:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Δυτική Ελλάδα: Έχασαν τους γονείς τους, μέσα σε δύο μήνες – «Κύμα» συμπαράστασης για τα δύο παιδιά της οικογένειας στο Λιμνοχώρι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Έχασαν τους γονείς τους μέσα σε δύο μήνες… Ο Γιώργος και η Ελένη Γεωργιοπούλου από το Λιμνοχώρι Αχαΐας, είδαν να «σβήνει» ο αγαπημένος τους πατέρας Διονύσιος και μετά από λίγο καιρό, να πηγαίνει «κοντά του» η καλή τους μητέρα Ολυμπία. Μια οικογένεια, δεμένη, με ήθος και αξιοπρέπεια. Με αγώνα για τη ζωή και ευγένεια για τον συνάνθρωπο.
Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το βαρύ πένθος που ζει το Λιμνοχώρι.
Χθες, «έφυγε» η μητέρα τους, Ολυμπία Γεωργιοπούλου, μετά από βαριά ασθένεια. Τον Σεπτέμβριο, θρηνούσαν τον χαμό του πατέρα τους Διονύση Γεωργιόπουλου, του «ήρωά» τους, όπως είχε γράψει ο Γιώργος Γεωργιόπουλος. Όλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στα δύο παιδιά της οικογένειας. Στο συγκινητικό σημείωμα του Γ. Γεωργιόπουλου στο facebook, τα μηνύματα στήριξης και αγάπης πολλά. Δείτε μερικά από αυτά:
Η κηδεία της Ολυμπίας Γεωργιοπούλου θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 14:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Λιμνοχώρι.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html