Της είπαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έπαθε σοκ « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Της είπαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έπαθε σοκ

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 μ.μ.  |  Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Χανιά: Της είπαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και έπαθε σοκ – Εσπευσμένα στο χειρουργείο η κοπέλα! | Newsit.gr
Η νεαρή κοπέλα έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τι είχε συμβεί. Τι έδειξε η εξέτασή της...
Παρα λίγο τραγωδία από αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε νεαρή κοπέλα κατά την διάρκεια κοσμικής εκδήλωσης στα Χανιά σε κέντρο της πόλης. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη.

Σημειώνεται πως η κοπέλα σχεδόν δεν κατάλαβε τι της είχε συμβεί με αποτέλεσμα να μην μεταβεί στο νοσοκομείο. Τα πράγματα όμως χειροτέρευσαν με καθώς άρχισε να έχει αφόρητους πόνους καθώς η σφαίρα είχε σφηνωθεί σε σημείο του σώματος της.

Πιο συγκεκριμένα ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στον αριστερό ώμο για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι δέχθηκε βολίδα όπλου.

Το Σάββατο πήγε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε η ύπαρξη της σφαίρας με συνέπεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς πάντως η υγεία της δεν διατρέχει κίνδυνο, αν και εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενη, αν και όπως ανέφεραν οι γιατροί που την παρακολουθούν η 27χρονη στάθηκε τυχερή γιατί στο σημείο που είχε σφηνωθεί η σφαίρα ήταν δυνατόν να την προκαλέσει μόνιμο σοβαρό πρόβλημα.

Για μια ακόμη φορά όμως όπως φαίνεται, τα γεγονότα αποδεικνύουν πως κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν με τις ζωές ανυποψίαστων συμπολιτών. Η τάση ανεγκέφαλων για επίδειξη, έστειλε αυτή τη φορά μια κοπέλα στο νοσοκομείο. Είναι προφανές πως η υποκουλτούρα σε αυτό τον τόπο τείνει να γίνει σήμα κατατεθέν.

Πηγή: zarpanews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html