ΕΦΕΤ: Αποσύρει άρον άρον από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

ΕΦΕΤ: Αποσύρει άρον άρον από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο!

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 π.μ.  |  Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

ΕΦΕΤ: Αποσύρει άρον άρον από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο!
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της παρτίδας από το «μη κανονικό-νοθευμένο» προϊόν από την εσωτερική αγορά.

Την εμπορία ελαιολάδου που βρέθηκε να περιέχει σπορέλαιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας-Τμήμα Α΄, που διεξήγαγε τις απαραίτητες χημικές αναλύσεις.

Πρόκειται για το ελαιόλαδο, αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, με την εμπορική ονομασία «ΠΡΩΤΕΥΣ Κλασικό», σε μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων, με ημερομηνία παραγωγής 01-03-2018, LOT 12/11013/206 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 01-09-2019, το οποίο τυποποιείται από την επιχείρηση «Θ. Γ. ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», 3ο χλμ Σερρών-Νιγρίτας, με αλφαριθμητικό αριθμό μονάδας τυποποίησης EL 40201.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το «μη κανονικό-νοθευμένο» προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html