Εγκεφαλικό πρωί πρωί για τον Γιώργο Παπαδάκη! Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Εγκεφαλικό πρωί πρωί για τον Γιώργο Παπαδάκη! Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε!

Κατηγορία Lifestyle στις   3:38 μ.μ.  |  Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Εγκεφαλικό πρωί πρωί για τον Γιώργο Παπαδάκη! Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε!
Ένα ισχυρό χτύπημα περίμενε πρωί πρωί την Τετάρτη τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε! Τι συνέβη;

Παρότι τερμάτισε πρώτος στην τηλεθέαση με το "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1 στο σύνολο, το πρώτο τέταρτο της ημέρας μεταξύ 06:00 και 06:15 έφαγε μεγάλη "σφαλιάρα" 11 βαθμών διαφορά από πρόγραμμα έκπληξη! Συγκεκριμένα σημείωσε 10,4 με το Ώρα Ελλάδος στο Open να σημειώνει 21,01! Ένα χτύπημα πολύ ισχυρό που σίγουρα προβληματίζει τον Γιώργο Παπαδάκη!

Εγκεφαλικό πρωί πρωί για τον Γιώργο Παπαδάκη! Χτύπημα 11 βαθμών

Ωστόσο στην συνέχεια της μέρας επανήλθε στην κανονικότητα κλείνοντας με 20,7, που σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες και ειδικά με την προηγούμενη εβδομάδα είναι μια σημαντική άνοδος!

Δεύτερο στο πρόγραμμα ήρθε η εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΙ με τον Δημήτρη Οικονόμου κάνοντας 18,9 στο γενικό, ενώ τρίτο με πολύ σημαντικό ποσοστό είναι η εκπομπή του Open με το ποσοστό του στο σύνολο να αγγίζει το 17,2!

Όσο να ναι ο Γιώργος Παπαδάκης από εκεί που είχε έναν σημαντικό ανταγωνιστή, τον Δημήτρη Οικονόμου, αποκτά και δεύτερο πονοκέφαλο!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html