Βαριά καταγγελία : Μήνυσε τον γνωστό στην πόλη σύζυγό της για κακοποίηση του μωρού της – Έχει και «υλικό»! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Βαριά καταγγελία : Μήνυσε τον γνωστό στην πόλη σύζυγό της για κακοποίηση του μωρού της – Έχει και «υλικό»!

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   5:30 π.μ.  |  Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Βαριά καταγγελία από Πατρινή: Μήνυσε τον γνωστό στην πόλη σύζυγό της για κακοποίηση του μωρού της – Έχει και «υλικό»!Η υπόθεση που απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη στην Πάτρα αφορά ζεύγος που τελεί σε διάσταση. Επίμαχο ζήτημα η καταγγελία της μητέρας και συζύγου για νοσηρή συμπεριφορά του άνδρα κατά του παιδιού το οποίο μάλιστα είναι μωρό. Συνεπώς δεν προσφέρεται για εξέταση με οποιονδήποτε τρόπο. Ούτε υπάρχουν συνέπειες ανιχνεύσιμες ιατροδικαστικά.

Ο σύζυγος αποκρούει την καταγγελία ως ασύστατη. Η μήνυση από την μητέρα έγινε στις 10 Δεκεμβρίου και οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση προανακριτικά. Η γυναίκα συνόδευσε την καταγγελία με αποδεικτικό υλικό, η λήψη του οποίου όμως ήταν παράνομη. Προωθήθηκε όμως στα αστυνομικά όργανα για να εκθέσουν τις απόψεις τους. Άρα θα πρέπει η δικαιοσύνη να αποφασίσει αν το συγκεκριμένο υλικό θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία. Ο εναγόμενος ανήκει στον χώρο υγείας. Απομένει η απόφαση των δικαστών!

dete.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html