Μεσολόγγι: Σύσκεψη για την αποσύνδεση των Νοσοκομείων « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Μεσολόγγι: Σύσκεψη για την αποσύνδεση των Νοσοκομείων

Κατηγορία Νοσοκομείο Μεσολογγίου στις   10:39 μ.μ.  |  Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Μεσολόγγι: Σύσκεψη για την αποσύνδεση των Νοσοκομείων
Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 28/03 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου συνάντηση Φορέων της πόλης με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με το Παναιτωλοακαρνάνικο αίτημα ,για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων του Νομού.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτ/νιας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτ/νιας ,την Α ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου,τον Δικηγορικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση αυτή   συζητήθηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αυτονομεί Νοσοκομεία ,αφήνοντας εκτός τα δικά μας, και επικαιροποιήθηκε η κοινή απαίτηση όλων για την πραγματοποίηση της αποσύνδεσης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων, όπως αυτή εκφράστηκε από όλους τους Φορείς του Νομού με κορύφωση τις   μεγάλες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του 16.

Για το σκοπό αυτό  ομόφωνα  αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεση συνάντηση ,καταρχήν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html