Εθνική Οδός : Απίστευτες εικόνες με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα επί 13 χιλιόμετρα [pics, video] « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Άγιος Παΐσιος: Εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος, όταν πεθαίνει!

«Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;» Διαβάστε τι απαντά στην απορία για την κατάσταση αυτή ...

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Εθνική Οδός : Απίστευτες εικόνες με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα επί 13 χιλιόμετρα [pics, video]

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Απίστευτες εικόνες με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα επί 13 χιλιόμετρα [pics, video]

Το αυτοκίνητο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και ο οδηγός του, δεν έχει καταλάβει το παραμικρό. Οι σκηνές στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, έκοψαν την ανάσα...
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της εξόδου Χαλκίδας, όταν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα!

Το συμβάν, που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (15/4) στο 65,5 χλμ της παραπάνω εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του κόκκινου Renault, μπήκε ανάποδα στον κόμβο και οδήγησε έτσι για 13 χιλιόμετρα έως στο 52,5 χλμ, όπου τον σταμάτησαν οι άνθρωποι της Νέας Οδού.

Εθνική Αθηνών – Λαμίας: Αγώνας δρόμου για να προλάβουν ατύχημαΣυνεργείο της Οδού, με την ένδειξη «Κίνδυνος» και κάνοντας ζιγκ – ζαγκ, κατόρθωσε να προειδοποιήσει και να επιβραδύνει τελικά σε εκείνο το σημείο την κυκλοφορία που ήταν αυξημένη, ενώ έπεφτε και καταρρακτώδης βροχή!

Το κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με την παρέμβαση των ανθρώπων της Νέας Οδού σταμάτησε στη ΛΕΑ, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως λίγη ώρα αργότερα.


Πηγή: lamiareport.grΣας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html