Στις 17 Απριλίου θα είναι στον αέρα το νέο κανάλι Μαρινάκη « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Στις 17 Απριλίου θα είναι στον αέρα το νέο κανάλι Μαρινάκη

Κατηγορία Lifestyle στις   11:05 π.μ.  |  Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Στις 17 Απριλίου θα είναι στον αέρα το νέο κανάλι Μαρινάκη

Αρχικά θα εκπέμπει μέσω διαδικτύου με ένα εξάωρο πρόγραμμα

Τη μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχομένου θα κρατά στα χέρια του -εκτός απροόπτου- ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε λίγο διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ήταν ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον και ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες με την εταιρία Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, στη δεύτερη και πρόσφατη φάση της αδειοδότησης, με το ΕΣΡ αυτή την περίοδο να ελέγχει το φάκελό του και το πόθεν έσχες του.

Μέχρι ωστόσο να ληφθεί η τελική απόφαση, ο επιχειρηματίας και η ομάδα του «στελεχώνουν» το web tv που αναμένεται να βγει στον αέρα με εξάωρο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την πολιτική συγκυρία της περιόδου.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, αυτό το διαδικτυακό κανάλι θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη. Μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, ο δημοσιογράφος με την τεράστια εμπειρία έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο ρόλο και σε λίγες μόλις ημέρες θα αποδειχθεί το αν η προσπάθεια αυτή θα αποφέρει καρπούς.

Πηγή: reader.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html