Αγρίνιο: Προανάκριση για την υπόθεση της 17χρονης που υπέστη παράλυση στο χέρι μετά από εμβόλιο « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Αγρίνιο: Προανάκριση για την υπόθεση της 17χρονης που υπέστη παράλυση στο χέρι μετά από εμβόλιο

Κατηγορία Αγρίνιο στις   11:30 π.μ.  |  Σάββατο, 20 Απριλίου 2019


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχηματισμός δικογραφίας, μετά από εισαγγελική παραγγελία σχετικά με την υπόθεση της 17χρονης μαθήτριας από το Αγρίνιο, που υπέστη παράλυση στο αριστερό της χέρι, μετά από εμβόλιο.

Επρόκειτο για εμβολιασμό της δεύτερης δόσης , για την αντιμετώπιση του HPV που έγινε στο Αγρίνιο, στις αρχές Ιανουαρίου στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Το θέμα, όταν αναδείχθηκε από το agriniopress.gr , προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, αν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια σπανιότατη αντίδραση στον οργανισμό της ανήλικης, που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ακόμη μια εξειδικευμένη εξέταση στο κορίτσι που να αποδεικνύει την σύνδεση του εμβολιασμού με την πάρεση.

Το κορίτσι υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες μέχρι σήμερα για να ανταπεξέλθει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενώ έχει χάσει μήνες από την παρακολούθηση των μαθημάτων στο σχολείο της καθώς δεν είναι σε θέση να παρευρεθεί στα μαθήματα.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την κοπέλα αναφέρουν ότι οι λειτουργίες του χεριού θα επανέλθουν στο 100% αλλά δεν μπορούν να ξέρουν πότε.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου, που ζητά την εξέταση μαρτύρων σχετιζομένων με την υπόθεση.

Δηλαδή της ανήλικης και των γονέων της, του ιατρού που έκανε το εμβόλιο, άλλων μαρτύρων που μπορεί να δώσουν περισσότερα στοιχεία, των ιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο του Ρίου κλπ.

Από εκεί και πέρα με τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα κριθεί εάν θα ασκηθούν διώξεις για το πιθανό αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης κλπ.
www.agriniopress.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html