Διακομιδή 9χρονου παιδιού σε νοσοκομείο με ταξί – Ώρες αγωνίας για τη ζωή του στην εντατική! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Διακομιδή 9χρονου παιδιού σε νοσοκομείο με ταξί – Ώρες αγωνίας για τη ζωή του στην εντατική!

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 μ.μ.  |  Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Βόλος: Διακομιδή 9χρονου παιδιού σε νοσοκομείο με ταξί – Ώρες αγωνίας για τη ζωή του στην εντατική!
Ο 9χρονος χτύπησε στο κεφάλι όταν έπεσε από το ποδήλατό του. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε...
Στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται ένα 9χρονο παιδάκι από τη Μακρυρράχη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, πέφτοντας από το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με το Έθνος, το αγοράκι μεταφέρθηκε με ταξί στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού της Αθήνας, όπου και βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Προχθές το απόγευμα δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν κι εκεί σε προσωπικό και έτσι οι γονείς του το μετέφεραν με ταξί πρώτα στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου έκριναν πως έπρεπε να του γίνει χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ένα υποσκληρίδιο και ένα επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Μετά την επέμβαση κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html