Απίστευτο! Έκαναν μήνυση σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό γιατί βρώμαγε το διαμέρισμά της! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Απίστευτο! Έκαναν μήνυση σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό γιατί βρώμαγε το διαμέρισμά της!

Κατηγορία Lifestyle στις   8:10 μ.μ.  |  Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Απίστευτο! Έκαναν μήνυση σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό γιατί βρώμαγε το διαμέρισμά της!
Στο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας φαίνεται ότι βρέθηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός λόγω... βρώμας από τις γάτες της!


Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από καταγγελία που έκανε γείτονας της στις Αρχές, στην οποία ανέφερε ότι από το σπίτι της αναδύεται έντονη δυσοσμία, που οφείλεται στις δεκάδες γάτες που έχει στη φροντίδα της.Διαβάστε παρακάτω....

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την εφημερίδα Espresso στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου κλιμάκιο από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής μετέβη στην πολυκατοικία για να κάνει αυτοψία στο διαμέρισμα της.

Η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη

Οι αρμόδιες επόπτριες δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εκείνη την ημέρα, καθώς η ηθοποιός απουσίαζε, ωστόσο διαπίστωσαν μια σειρά από υγειονομικές παρεμβάσεις.

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην ηθοποιό Καίτη Ιμπροχώρη, τονίζεται ότι από το διαμέρισμα “αναδιδόταν έντονη χαρακτηριστική δυσοσμία που προσδίδεται σε διαμονή μεγάλου αριθμού γατών εντός αυτού”. Στο τέλος του εγγράφου, οι επόπτριες επικαλούνται τις καταγγελίες των ενοίκων, σύμφωνα με τις οποίες τα εν λόγω ζώα διαβούν εσώκλειστα και η Καίτη Ιμπροχώρη τα επισκέπτεται για να τα σιτίσει.

Ο γείτονας που έκανε την καταγγελία στο Υγειονομικό δηλώνει πως στο διαμέρισμα ζουν σίγουρα πάνω από 15 γάτες, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις για 40-50 γάτες.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html