Συγχωνεύεται με το ΑΕΙ Πελοποννήσου η ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Έδρα της νέας Σχολής Μηχανικών η Πάτρα « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Συγχωνεύεται με το ΑΕΙ Πελοποννήσου η ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Έδρα της νέας Σχολής Μηχανικών η Πάτρα

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   8:35 π.μ.  |  Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Συγχωνεύεται με το ΑΕΙ Πελοποννήσου η ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Έδρα της νέας Σχολής Μηχανικών η Πάτρα


Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή, η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με τους Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και των ΤΕΙ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.


Η συνάντηση, αν και είχε διερευνητικό χαρακτήρα ο υπουργός Παιδείας, ανακοίνωσε στους Πρυτάνεις, ότι μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινώσει:

Α. Τη νέα Αρχιτεκτονική του νέου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που θα προκύψει από την συγχώνευση με το ΤΕΙ Πελοποννήσου και της ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.

Η ΣΤΕ θα γίνει Σχολή Μηχανικών, τετραετούς φοίτησης, με έδρα την Πάτρα. Τα τμήματα της Σχολής Μηχανικών θα προσδιοριστούν τις επόμενες ημέρες.

Β. Το νέο Πανεπιστήμιο Πατρών το οποίο θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες Σχολές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, αν και παραμένει:

– ο προβληματισμός για τα τμήματα της ΣΕΥΠ, και,

–ο προσδιορισμός των τμημάτων Γεωπονίας που θα ενταχθούν στη Σχολή Γεωπονίας.

Πριν από αυτή τη συνάντηση ο υπουργός Παιδείας συζήτησε και με τους Κοσμήτορες του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, όπου έκανε επίσης τις προαναφερόμενες ανακοινώσεις.

Πηγή: esos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html