Αποκάλυψη! Τελικά όλοι πλένουμε λάθος το τζιν μας! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Αποκάλυψη! Τελικά όλοι πλένουμε λάθος το τζιν μας!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   7:00 μ.μ.  |  Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Αποκάλυψη! Τελικά όλοι πλένουμε λάθος το τζιν μας!

Εμεις να σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα τζιν
Μόνο που με όλη αυτή τη χρήση, ποιος είναι, τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να το φροντίσουμε; Κάποιος θα απαντούσε με ευκολία «να τα πλένουμε συχνά». Κι εδώ έρχεται το μέγα λάθος.


Όχι. Δεν χρειάζεται συχνό πλύσιμο το τζιν για να αντέξει στα χρόνια. Το αντίθετο. Το τζιν τρέφεται με τη χρήση. Διαμορφώνει το ιδανικό σχήμα για το σώμα μας με τα χρόνια και φυσικά με την απουσία καυτού σιδερώματος. Όπως και με την υψηλή θερμοκρασία του στεγνωτηρίου. Αυτό όχι μόνο μπορεί να συρρικνώσει το denim, αλλά μπορεί επίσης να στρεβλώσει το σχήμα του τζιν σας.

τζην


Ιδού μερικές κορυφαίες συμβουλές για τα τζιν:

Συνιστάται να πλένετε τα τζιν σας κάθε πέντε έως δέκα φορά. Ναι, ναι μάλιστα. Κάθε πέντε έως δέκα χρόνια.


Εάν ανησυχείτε για το πλύσιμο των τζιν σας πάρα πολύ συχνά και θέλετε παρά την παραπάνω συμβουλή να τα πλένετε, αλλά φοβάστε ότι μπορεί να ξεθωριάζουν, τότε πλύντε τα σε κρύο νερό και ξύδι για μια ώρα και κρεμάστε τα να στεγνώσουν χωρίς στύψιμο.


Εάν επιλέγετε το πλυντήριο, γυρίστε τα τζιν σας προς τα έξω για να τα προστατεύσετε από το ξεθώριασμα και επίσης να διασφαλίσετε ότι το πιο βρώμικο τμήμα του τζιν (αυτό που ακουμπάει στο δέρμα), θα γίνει καθαρό.


Τα τζιν μπορούν να πλυθούν με το χέρι με κρύο νερό και ελάχιστο απορρυπαντικό. Μουλιάστε τα τζιν για περίπου 15 έως 30 λεπτά και ξεπλύνετε. Για να βεβαιωθείτε ότι τα τζιν καθαρίστηκαν πλήρως, δοκιμάστε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία δύο έως τρεις φορές.


Κατά το στέγνωμα των τζιν μετά από το πλύσιμο στο χέρι, μην τα στριφοτυλίγετε στο στύψιμο. Αντ' αυτού, κυλήστε τα ρολό και πιέστε τα για να βγάλουν το νερό και στη συνέχεια απλώσετε τα, αφού έχετε βγάλει τις τσέπες έξω.


Όταν χρησιμοποιείτε το στεγνωτήριο βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση είναι μεσαία/χαμηλή στη θερμοκρασία.


Μην τα σιδερώνετε σε υψηλή θερμοκρασία. Δεν είναι πουκάμισα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html