Κατηγορούν τη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου ότι δεν εκτελεί Εισαγγελική παραγγελία « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Κατηγορούν τη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου ότι δεν εκτελεί Εισαγγελική παραγγελία

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   3:30 μ.μ.  |  Τρίτη, 9 Απριλίου 2019


«Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καρβέλης και η Δημοτική Αρχή είναι υπεράνω του νόμου; Γιατί δεν εκτελούν την εισαγγελική παραγγελία;», ρωτά η δημοτική παράταξη «Η Κοινωνία Μπροστά» αναφορικά με παραγγελία προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών να παραχωρήσει μια σειρά από αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, την οποια και δεν υλοποιεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουν παρέλθει ήδη δεκαπέντε (15) ημέρες που έχουμε καταθέσει σχετική εισαγγελική παραγγελία στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Καρβέλη, να μας παραχωρήσει τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για τα έτη 2016, 2017 και 2018, που αφορούν την μη άσκηση ένδικου μέσου κατά διαταγών πληρωμής που εκδόθηκαν εις βάρος του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

Προφανώς ο κ. Καρβέλης και η Δημοτική Αρχή, θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου και αρνούνται πεισματικά μέχρι σήμερα να μας παραχωρήσουν τα σχετικά στοιχεία κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Αντιλαμβάνεσθε κύριοι ότι διαπράττετε πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα;

Απευθύνουμε για τελευταία φορά, έκκληση και προειδοποίηση, ότι αν άμεσα δεν εκτελέσετε την εισαγγελική εντολή, θα βρεθείτε προ των ευθυνών που σας αναλογούν και προκύπτουν από τις κείμενες διατάξεις.»

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html