Τους έγδυναν με δύο διαφορετικές συνταγές – Έβγαλαν περισσότερα από όσα πίστευαν και οι ίδιοι! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Άγιος Παΐσιος: Εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος, όταν πεθαίνει!

«Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;» Διαβάστε τι απαντά στην απορία για την κατάσταση αυτή ...

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Τους έγδυναν με δύο διαφορετικές συνταγές – Έβγαλαν περισσότερα από όσα πίστευαν και οι ίδιοι!

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:21 μ.μ.  |  Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Λάρισα: Τους έγδυναν με δύο διαφορετικές συνταγές – Έβγαλαν περισσότερα από όσα πίστευαν και οι ίδιοι!
Οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν πάνω από 48.000 ευρώ. Αίσθηση από τις αποκαλύψεις της αστυνομίας...
Αποκαλύψεις για μια καλά οργανωμένη σπείρα που είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπές, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη ταυτοποιήθηκαν 9 μέλη της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας από 20 έως 46 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, από την αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2017, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με συνεχή δράση και συγκεκριμένη μεθοδολογία, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων.

Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της σπείρας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είτε με το πρόσχημα γνωριμίας συγγενικών προσώπων των παθόντων είτε προσποιούμενοι τους πωλητές ή αγοραστές διαφόρων ειδών, εισέρχονταν στο εσωτερικών των σπιτιών και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 22 περιπτώσεις κλοπών, 11 τετελεσμένες και ισάριθμες σε απόπειρα, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Ιωαννίνων, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας υπερβαίνει τα 48.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή των μελών της ομάδας στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και η διασύνδεση με άλλους συνεργούς.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html