Προσλήψεις σε Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική – Οι θέσεις και οι προθεσμίες « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Προσλήψεις σε Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική – Οι θέσεις και οι προθεσμίες

Κατηγορία Εργασία στις   6:30 μ.μ.  |  Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019


Έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία προσλήψεων, με διάρκεια συμβάσεων έως και 18 μήνες, σε Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική ενώ συζητείται και η στελέχωση υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό.

Συγκεκριμένα, το Λιμενικό προσλαμβάνει προσωπικό για τις ανάγκες πλοήγησης πλοίων στους λιμένες δικαιοδοσίας του με αιτήσεις έως τις αρχές Απριλίου. Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται στην διεύθυνση κάθε φορέα, αντίστοιχα. Επίσης, με νομοσχέδιο του υπ. Ναυτιλίας δίνεται το «πράσινο φως» και για προσλήψεις λιμενοφυλάκων. Παράλληλα, έχει  έχει ανοίξει και «παράθυρο» σε προσλήψεις στο Λιμενικό μέσω νέας προκήρυξης, χωρίς Πανελλαδικές.

Στην ΕΛΑΣ, με 742 νέες θέσεις ενισχύεται η Σχολή Αξιωματικών. Οι θέσεις αφορούν εκπαιδευτικούς (140 τακτικοί καθηγητές, 602 αναπληρωματικοί καθηγητές) ενώ αντίστοιχες θέσεις έχουν ανοίξει σε Αθήνα και Βέροια για να καλυφθούν οι ανάγκες διδασκαλίας του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2019 – 2020. Αιτήσεις και εδώ, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο Απριλίου.

Διορισμός καθηγητών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Τέλος, στο Πυροσβεστικό Σώμα, η Πυροσβεστική Ακαδημία ενισχύεται με 512 υπαλλήλους: 137 τακτικούς καθηγητές και 375 αναπληρωματικούς καθηγητές με αιτήσεις που θα είναι ανοιχτές έως 4 Απριλίου. Έμφαση δίνεται στη στελέχωση των σχολών Κηφισιάς, Θεσσαλονίκης, Πτολεμαΐδας.aftodioikisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html