Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πάντα λευκά σεντόνια « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Κυριακή, 28 Απριλίου 2019

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πάντα λευκά σεντόνια

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   1:30 μ.μ.  |  Κυριακή, 28 Απριλίου 2019


Όλοι μας έχουμε θαυμάσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων πέντε αστέρων με τα εντυπωσιακά κρεβάτια που αποπνέουν έναν αέρα χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Όπως θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει, ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός είναι πάντα λευκός. Ολα τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια και πετσέτες και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι΄ αυτό.

Ένας από τους λόγους είναι ότι τα λευκά σεντόνια πλένονται ευκολότερα και φθείρονται πιο αργά. Επίσης, είναι γνωστό ότι το λευκό ταιριάζει με όλα και κάνει τη διακόσμηση του δωματίου πιο εύκολη.

Οι διακοσμητές τονίζουν ότι το λευκό χρώμα ισοδυναμεί με την ηρεμία. Ενα κρεβάτι είναι το σήμα κατατεθέν σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο στο χώρο.

Έτσι, αν τα σεντόνια είναι έντονα, ο χώρος μπορεί να δείχνει φορτωμένος, πράγμα που δεν βοηθάει στη χαλάρωση. Και στα ξενοδοχεία ο κυριότερος στόχος είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση.

Ωστόσο, ο κυριότερος λόγος που τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν λευκά σεντόνια είναι γιατί λερώνονται πολύ εύκολα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Τα λευκά σεντόνα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα ξενοδοχεία να αποδείξουν ότι η καθαριότητα είναι η προτεραιότητά τους.

Οι πελάτες ενός ξενοδοχείου δεν θα ήθελαν με τίποτα να ξαπλώνουν σε σεντόνια που κρύβουν τους λεκέδες και έτσι τα λευκά σεντόνια είναι το ιδανικό χρώμα που φαίνονται αν είναι καθαρά.

Τα λευκά σεντόνια μπορούν να πλυθούν σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και όλα τα μικρόβια να εξοντωθούν.

Τα λευκά σεντόνια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δημιουργούν μια απαράμιλλη αίσθηση καθαριότητας, κάτι που αναζητά ο πελάτης.

Πηγή: Bovary.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html