Ναύπακτος: Πυρκαγιά στο κάστρο της πόλης – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής | ΦΩΤΟ « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Άγιος Παΐσιος: Εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος, όταν πεθαίνει!

«Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;» Διαβάστε τι απαντά στην απορία για την κατάσταση αυτή ...

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ναύπακτος: Πυρκαγιά στο κάστρο της πόλης – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής | ΦΩΤΟ

Κατηγορία Ναύπακτος στις   10:30 π.μ.  |  Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναύπακτος: Πυρκαγιά στο κάστρο της πόλης΄
μεση ήταν η κινητοποίηση του συνόλου των πυροσβεστικών δυνάμεων της πόλης στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 9:00π.μ.  χθες στην περιοχή του Κάστρου της Ναυπάκτου, έπειτα από φωτιά που είχε βάλει συμπολίτης μας για να κάψει ξερά χόρτα στο οικόπεδό του.
 Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.Όλο αυτό,ήταν φυσικά,ένα σενάριο άσκησης της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον πιο νευραλγικό τομέα της πόλης που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή,με την ευκαιρία βεβαίως και της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την 1η Μαίου.
Τόσο για το σενάριο αυτό,όσο και την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά σε λίγες ημέρες ,μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του Nafpaktianews, ο περιφερειακός διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων Δυτικής Ελλάδας κ.Ευθύμιος Γεωργακόπουλος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλοςκαι ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού Αιτωλ/νίας κ.Χριστόφορος Μπόκας.
Nα σημειωθεί ότι στην άσκηση πλην των πυροσβεστικών δυνάμεων της Ναυπάκτου,πήραν μέρος το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ναυπάκτου. askisi-pirosvestiki


Πηγή: nafpaktianews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html