Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενο από το Αγρίνιο « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενο από το Αγρίνιο

Κατηγορία Σταμνά στις   6:33 μ.μ.  |  Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Αστυνομία-συλλήψεις
Στην αναζήτηση ενός άνδρα από το Αγρίνιο, που εξαφανίστηκε στις αρχές Φλεβάρη στην Σταμνά, επανήλθαν οι αρχές μετά από έκκληση των συγγενών του.

Ο άνδρας είχε επισκεφθεί φίλο του στην Σταμνά, όπου έφτασε με το μηχανάκι του, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Αγρίνιο. Έτσι ξεκίνησαν αναζητήσεις και τότε είχε βρεθεί το μηχανάκι του πεσμένο στην άκρη ενός χωραφιού, στην άκρη του χωριού, ενώ, όπως λένε οι πληροφορίες, είχαν βρεθεί και προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, τα τσιγάρα του, κλπ.

Οι αναζητήσεις τότε σταμάτησαν καθώς ο άνδρας αρκετές φορές, όπως είπαν οι οικείοι του απουσίαζε για αρκετές ημέρες. Όμως οι συγγενείς επανήλθαν διότι παρατήρησαν ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός δεν κινήθηκε, δηλαδή ο ίδιος δεν έκανε ανάληψη των χρημάτων που λαμβάνει κάθε μήνα στην τράπεζα από κάποια επιδόματα, όπως συνήθιζε.

Έτσι ανησύχησαν για την τύχη του και άρχισαν πάλι οι αναζητήσεις στην περιοχή με την βοήθεια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, χωρίς όμως να βρεθεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου.

Μάλιστα κλήθηκαν για κατάθεση τόσο ο φίλος του, όσο και άλλοι κάτοικοι της Σταμνάς καθώς και ο πρόεδρος του χωριού, προκειμένου να βοηθήσουν τις αρχές αν τυχόν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή τους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html