Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo)

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:00 μ.μ.  |  Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo)
Τι ξεβράστηκε σε παραλία του Πηλίου και πάγωσε όλους τους περαστικούς! Η εικόνα που σοκάρει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ένα νεκρό δελφίνι που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή των Ποτιστικών στην Αργαλαστή του Δήμου Νοτίου Πηλίου εντόπισαν σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής.

Ένα δελφίνι που είχε ξεβράσει η θάλασσα στην ακτή των Ποτιστικών, στην περιοχή Αργαλαστή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εντόπισαν σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής. Το συμπαθές θηλαστικό βρισκόταν στην αμμουδιά, και σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περισυλλογή και υγειονομική ταφή του.

.
Σοκ στο Πήλιο: Η εικόνα στην παραλία πάγωσε τους πάντες! (photo)
Άγνωστο παραμένει αν το δελφίνι χτυπήθηκε ή αν ήταν άλλη η αιτία που οδήγησε στο θάνατό του, ή αν πρόκειται για ένα ακόμη από τα δελφίνια που ξεβράζονται νεκρά τις τελευταίες εβδομάδες σε ακτές νησιών του Αιγαίου, κατά την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».
Σύμφωνα με το taxydromos.gr οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι η χρήση σόναρ προκαλεί έντονη υποβρύχια ηχορύπανση, με καταστροφικές συνέπειες στο θαλάσσιο οικοσύστημα και κυρίως στα θαλάσσια θηλαστικά. Το γεγονός ότι τα νεκρά δελφίνια δεν έχουν εμφανή ίχνη τραυματισμού, έχει προκαλέσει ανησυχία, ενώ τα ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής παραμένουν αναπάντητα…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html