Πεζοπορία Και Γονατιστοί Για Να Φτάνουν Στην Παναγία Της Ελεούσας « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

To tweet του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Δίνουμε τη μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό" γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτ...

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Πεζοπορία Και Γονατιστοί Για Να Φτάνουν Στην Παναγία Της Ελεούσας

στις   7:10 π.μ.  |  Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019


Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας περπατούν κάθε χρόνο, για πολλές ώρες, μέχρι να φτάσουν στην Αγία Ελεούσα για να προσκυνήσουν την Ιερή Εικόνα της Παναγίας .
Η  απόσταση που πρέπει να διανυθεί είναι περισσότερη από 15 χιλιόμετρα αν ξεκινήσουν από το Αγρίνιο, δύσκολη διαδρομή και μεγάλη, ενώ κάποιοι άλλοι που συναντήσαμε έρχονται και από άλλες πιο μακρινές περιοχές. Οι περισσότεροι έχουν κάνει τάμα να περπατήσουν, για την επίλυση κάποιου προσωπικού τους προβλήματος, αλλά πολλοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν να υποβληθούν στη δοκιμασία μίας πολύωρης πεζοπορίας, μόνο και μόνο για να δείξουν στην Αγία Ελεούσα ότι πιστεύουν.
Πολλά τα τάματα και ακόμη περισσότερα τα ευχαριστώ στην Αγία Ελεούσα την ήσυχη και θαυματουργή που είναι  μέσα σε βράχους της Κλεισούρας «Κουρνιασμένη» ψηλά μέσα σε μια εσοχή όπου σχεδόν αιωρείται η Ιερά Μονή προκαλεί το δέος των πιστών που ανηφορίζουν τα σκαλοπάτια με σκοπό να προσκυνήσουν τη χάρη της Παναγίας μας αλλά και των διερχόμενων από την Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων που δεν παραλείπουν να κάνουν το σταυρό τους. Σήμερα, παραμονή της γιορτής της πλήθος πιστών απ’ όλα τα σημεία της Αιτ/νίας αλλά και από όλη την Ελλάδα προσέρχονται να προσκυνήσουν και να ζητήσουν τη βοήθεια της Παναγίας, ενώ άυριο, ανήμερα της εορτής θα επικρατήσει το αδιαχώρητο.


agriniosite.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html