Εκλέχθηκε ήδη ο πρώτος τοπικός πρόεδρος στην Αιτωλοακαρνανία « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Εκλέχθηκε ήδη ο πρώτος τοπικός πρόεδρος στην Αιτωλοακαρνανία

στις   7:14 π.μ.  |  Τρίτη, 7 Μαΐου 2019


Εκλέχθηκε ήδη ο πρώτος πρόεδρος στα Παρακαμπύλια προτού διενεργηθούν οι εκλογές κι αυτό για τι δεν βρέθηκε άλλος υποψήφιος να διεκδικήσει το αξίωμα του τοπικού προέδρου.

Ο κ. Γιάννης Νταλιαπές πριν από ένα δίμηνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στους συγχωριανούς του,αλλά μέχρι χθες κανείς άλλος Πεντακορφιώτης δεν κατέθεσε στο πρωτοδικείο υποψηφιότητα.

Αυτό -όπως τονίζει και ο ίδιος σε σχετική ανακοίνωσή του στο f/b- σημαίνει ότι τυγχάνει της ευρείας αποδοχής των ψηφοφόρων του χωριού!.

Έτσι πριν γίνουν ακόμα οι εκλογές ο Γιάννης Νταλιαπές έχει ήδη εκλεγεί πρόεδρος στο Πεντάκορφο Αγρινίου,(Στην κοινότητα ψηφίζουν περίπου 300 άτομα) και με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους συγχωριανούς του.

Η ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Πριν 2 μήνες αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος Πεντακόρφου σεβόμενος κάθε άλλης υποψηφιότητας. Οι συγχωριανοί μου όμως αποφάσισαν κατά συντριπτική πλειοψηφία να με στηρίξουν και τους ευχαριστώ εκ των πρότερων για αυτό.

Ειδικότερα την νεολαία του χωριού και την απόφαση τους να μην κατεβάσουν δεύτερη η τρίτη υποψηφιότητα. Θα είμαι πρόεδρος για όλο το χωριό πέραν από κάθε μικρής διαφωνίας.Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής μου ότι το Πεντάκορφο είναι ενωμένο όσο ποτέ, και προς αυτή την κατεύθυνση να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, γιατί τα χωριά μας έχουν πολλά προβλήματα και δεν χρειάζονται μικροκομματικές διαφορές.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστησω όλους, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ,τους υποψηφίους τοπικούς προέδρους, τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της περιοχής μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

parakampylianews.blogspot.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html